';

Problemen met de GGD?

Heeft u problemen met de GGD of heeft u een negatief inspectierapport gehad? Wilt u ondersteuning voor uw kinderopvangorganisatie omdat u in een handhavingstraject zit? Wilt u onafhankelijk advies en begrijpen waarom u volgens de GGD-inspecteur niet voldoet aan de wet kinderopvang? Neem dan contact met ons op. Heijsa Kwaliteitsmanagement helpt begrijpen en biedt inzicht. Wij kunnen u helpen om duurzaam te voldoen aan alle wettelijke plichten vanuit de wet kinderopvang (IKK).

Heijsa Kwaliteitsmanagement heeft ruim 15 jaar ervaring in de kinderopvangbranche en heeft tientallen kinderdagverblijven geholpen om de problemen met de GGD op te lossen. Wij bieden houders van kindercentra begrijpelijke advies en begeleiden hen bij het verbeteren van de kinderopvang en de organisatie. Wij zijn voornamelijk actief in de randstad maar werken ook op aanvraag in het Noorden en Zuiden van Nederland. Bel ons voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Bent u benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Lees dan de reviews en testimonials van tevreden klanten: https://www.heijsa.nl/testimonials/