Testimonials

Onze tevreden klanten

Martin Nieuwenhuize

De stichting heeft tot doel om kinderen waarvan de ouders en of verzorgers geen of  weinig financiële middelen hebben een week vakantie te geven in de zomervakantie van de basisschool.

Gülay is gedurende zo ongeveer negen jaar vrijwilliger geweest bij de Stichting Kinderkampen Rotterdam. In de eerste jaren heeft zij meegedraaid als groepsleiding bij kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Zij is vanaf het begin altijd zeer betrokken geweest met de organisatie en het voorbereiden en uitvoeren van de kampweek. Ook als collega is het altijd zeer plezierig samenwerken geweest. In de laatste drie jaar heeft Gülay gefunctioneerd als Hoofdleiding van de kampgroep en deed zij al het voorbereidende werk, zat zij de voorbereidende vergaderingen voor en zorgde zij ervoor dat er weer een groep van 16 vrijwilligers klaar stond om de kampweek te draaien.  

Het vinden en motiveren van nieuwe mensen vraagt altijd veel energie maar het is haar keer op keer gelukt, er draaien nu nog steeds vrijwilligers mee uit haar tijd. Het is Gülay altijd goed gelukt om op gelijke voet plezierig met mensen samen te werken en om de 16 vrijwilligers klaar te stomen als team voordat de week begon. Ook heeft Gülay altijd een goed draaiboek met allerlei schema’s weten te maken voor een week zoals wij deze organiseren en was alles tot op de komma voorbereid en vast gelegd zodat een ieder van de leiding groep wist wat er van haar of hem werd verlangt, ook dit is erg belangrijk voor een goed en vlot verloop van de week.

Kortom Gülay is altijd een prettige collega geweest om mee samen te werken en het was jammer om afscheid van haar te moeten nemen drie jaar geleden. 

Mensen zoals Gülay met oog voor organisatie en motivatie en die dit ook nog als vrijwilliger willen doen zijn moeilijk te vinden.

Aktueel binnen de sector