Stimuleringsregeling Trainingen Leidinggeven Welzijn en Kinderopvang van FCB

€ 300.000,- Stelt het FCB beschikbaar voor de ontwikkeling aan leidinggevenden in de peuterspeelzalen en kinderopvang. Het gaat om ondersteuning voor basistrainingen voor beginnende managers en trainingen leidinggeven aan veranderen voor managers met meer ervaring.

Als het gaat om het managen van verandering komt veel op de schouders van leidinggevenden neer. Zij staan het dichtst bij de werkvloer en zullen samen met medewerkers vorm aan veranderingen moeten geven. Voor medewerkers op de werkvloer is het van belang dat hun leidinggevenden goed zijn toegerust’, aldus de organisatie van FCB. 

De Stimuleringsregeling Trainingen Leidinggeven Welzijn en Kinderopvang heeft een looptijd van 15 juni 2013 tot en met 15 december 2013. Aanvragen voor deze ondersteuning dienen voor 15 november 2013 te worden ingediend. De maximale vergoeding per deelnemer is 2000 euro, de maximale vergoeding per organisatie kan oplopen tot 10.000 euro. FCB vergoedt de helft van de daadwerkelijke trainingskosten per medewerker.

Meer weten over deze stimuleringsmaatregeling? Lees hier verder.

 

 

Actueel binnen de sector