Heijsa Kwaliteitsmanagement begeleidt BSO Goudseweg bij aanvraag LRK nummer

Goed nieuws voor BSO Goudseweg, het LRK-nummer is verstrekt en dat betekent… start van BSO Goudseweg. Heijsa Kwaliteitsmanagement is gevraagd om ondersteuning te bieden bij het schrijven van het pedagogisch beleidsplan, het uitvoeren van de risico-inventarisaties veiligheid en gezondheid, opstellen en uitvoeren van de actieplannen en het maken van de huisregels. Daarna was het even spannend voor de eigenaar van de BSO, voldeden zij wel of niet aan alle eisen die gesteld worden aan kinderdagverblijven en BSO’s. Groot was de vreugde toen zij groen licht kregen. Vanaf 3 september 2013 is BSO Goudseweg een feit en kunnen ouders hun kinderen per direct inschrijven. Op onderstaande link kunt u meer lezen over BSO Goudseweg.

 www.bsogoudseweg.nl
Actueel binnen de sector