behoefte aan kennis rondom veiligheid en gezondheid in kinderdagverblijven

Heijsa krijgt regelmatig aanvragen voor trainingen en workshops op het gebied van risico-inventarisaties veiligheid en gezondheid. Ondanks dat er er steeds meer kinderdagverblijven door bezuinigingen (gedwongen) sluiten, starten andere ondernemers een kindercentrum. Uit de praktijk blijkt dat vaak ondernemers uit het bedrijfsleven een kinderdagverblijf willen starten vanuit een ideoligisch standpunt. Heijsa Kwaliteitsmanagement adviseert en begeleid startende ondernemers met hun kinderdagverblijf, bijvoorbeeld met het uitvoeren van een marktonderzoek, het schrijven van een gedegen pedagogisch beleidsplan, de werving van pedagogische medewerkers, het uitvoeren van RI’s en het opzetten van het kwaliteitsbeleid.

Actueel binnen de sector