Heijsa levert website Bureau ABC op

Heijsa Kwalitietsmanagement, Organisatie & Advies heeft gisteren de huisstijl- en websiteontwikkeling van Bureau ABC afgerond. De website www.bureauabc.nl is vanochtend online gegaan. De eerste reacties zijn ronduit positief en enthousiast. In september heeft Heijsa de opdracht gekregen om een nieuw huisstijl, logo en website te ontwikkelen voor het re-integratiebedrijf. Na maanden hard te hebben gewerkt is Heijsa trots op het resultaat. Inmiddels de derde website van Heijsa alweer in een jaar tijd. De geruchten gaan dat Heijsa binnenkort haar diensten uitbreid met Heijsa Design.

Actueel binnen de sector

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten