Nieuwe folders Heijsa Kwaliteitsmanagement & Organisatie klaar

De nieuwe folders van Heijsa Kwaliteitsmanagement zijn klaar. De folder Heijsa Kwaliteitsmanagement is voor kindercentra zoals kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en BSO. De folder Heijsa Organisatie is voor (school)besturen en scholen die ondersteuning zoeken bij de organisatie van vakantiescholen. Heijsa Organisatie biedt tevens ondersteuning bij een wijkgerichte vakantieschool. Desgewenst kan de gehele organisatie uit handen worden genomen door Heijsa.

FLD folder – Heijsa Organisatie-v2b.indd

FLD folder – Heijsa kwaliteitsmanagement.indd

 

 

Actueel binnen de sector

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten