Heijsa heeft haar eerste opdracht opgeleverd!

Heijsa heeft deze week de nieuwe site van KDV de Maan opgeleverd. De site van het kinderdagverblijf ziet er prachtig uit. Daarnaast werken de uitgebreide functionaliteiten naar wens. De klant kan straks zelf de site bijhouden. Dat is voor Heijsa erg belangrijk, we willen graag dat de klant straks zelfstandig de site kan bewerken! De weken zijn voorbij gevlogen, eind februari hebben we de opdracht geaccepteerd. Binnen vijf weken hebben we een pedagogisch beleidsplan geschreven, de nieuwe huisstijl ontwikkeld en de website gebouwd. Uiteraard heeft Heijsa ook voor de content gezorgd. Met een glimlach kijken we terug naar een mooie en leerzame ervaring met kinderdagverblijf de Maan. Nieuwsgierig naar het resultaat: www.kdv-demaan.nl.

Actueel binnen de sector