Heijsa blijft de training “Sollicitatievaardigheden” geven in Vlaardingen

Sinds augustus 2012 verzorgt Heijsa kwaliteitsmanagement, organisatie & advies de training sollicitatievaardigheden voor het project West@werk in Vlaardingen West. Het project is bedoeld voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt en die graag terug willen keren tot het arbeidsproces. Deelnemers voeren diverse klussen uit voor hun wijk en volgen daarnaast een dagdeel training per week. Sinds november krijgen de deelnemers ook individuele begeleiding door Heijsa. De gemeente Vlaardingen heeft haar tevredenheid geuit door het project te verlengen tot half 2014. Goed nieuws voor de deelnemers en alle andere betrokkenen voor het project. Meer informatie over het project kunt u lezen op de website van gemeente Vlaardingen.

Actueel binnen de sector