Leerlingen geven de vakantiescholen Rotterdam IJsselmonde een dikke 9!

Afgelopen zomervakantie heeft Heijsa Kwaliteitsmanagement, Organisatie & Advies de vakantiescholen in IJsselmonde Noord en IJsselmonde Beverwaard georganiseerd. De deelgenomen kinderen hebben hun vakantieschool een ruime negen gegeven. Bijna alle leerlingen waren superenthousiast over het programma. De kinderen zijn tijdens de vakantieschool op diverse excursies gegaan. Alle excursies hadden een taal- en rekenelement. De leerlingen vonden het geweldig om kennis te maken met honkballen bij de honkbalvereniging in IJsselmonde of op de duurste stoelen te zitten in de Kuipe. De kinderen hadden niet altijd door dat ze ook met leren bezig waren. “Uitrekenen hoeveel toeschouwers op een tribunevak kunnen zitten is natuurlijk pas cool als je ook in het stadion staat.”  Het Eiland van Brienenoord heeft ook veel indruk gemaakt. Uit de evaluatie van de kinderen blijkt dat ze gefascineerd waren door de “bruine koeien’ en het plukken en eten van bessen. Een mooie quote uit het evaluatierapport van Heijsa: “De natuur is mooi, het is de natuur zelf en zelf daardoor gemaakt.” Heijsa is trots op het resultaat en blikt alvast vooruit: Volgend jaar weer!

Actueel binnen de sector