Testimonials

Eric Dijkhuizen

Directeur Bureau Medelanders en nu eigenaar Panta Advies & Organisatie

Gülay Sayin is niet de eerste de beste. Als u voor samenwerking met haar kiest, haalt u een gedreven en zeer gemotiveerde organisatiedeskundige in huis.

Lees volledige testimonial >

Erwin Wesenhagen

Ketenregisseur deelgemeente IJSselmonde

Ik heb Gülay leren kennen als een enthousiaste, positief gedreven, professionele en doortastende persoonlijkheid, die anderen weet aan te sporen en te enthousiasmeren, en mee weet te nemen in een zelfde richting met een positief resultaat als gevolg.

Lees volledige testimonial >

Hülya Ay

Directeur Kinderdagverblijf de Maan.

We zijn supertevreden over het resultaat. Ons logo is erg mooi geworden en we krijgen veel complimenten van samenwerkingspartners en klanten. Heijsa heeft dan elke cent van deze opdracht verdiend.

Lees volledige testimonial >

Jessie da Silva

leiding kinderkamp

Door de juiste ondersteuning te bieden op momenten waarop het even moeilijk was, hield Gülay mij binnenboord

Lees volledige testimonial >

Lilag Bos

Collega CVD Stap

Gülay Sayin… Een wervelwind aan energie, leuke ideeën, creatieve oplossingen en geweldig goed in het schrijven van teksten!

Lees volledige testimonial >

Martin Nieuwenhuize

vrijwilliger bij de stichting kinderkampen Rotterdam, tevens hoofdleiding

Het vinden en motiveren van nieuwe mensen vraagt altijd veel energie maar het is haar keer op keer gelukt, er draaien nu nog steeds vrijwilligers mee uit haar tijd. Het is Gülay altijd goed gelukt om op gelijke voet plezierig met mensen samen te werken en om de 16 vrijwilligers klaar te stomen als team voordat de week begon.

Lees volledige testimonial >

Petter Raalte

Adjunct directeur Bureau Medelanders en hoofd P&O

Gülay is niet snel tevreden en zal niet schromen om gefundeerd haar mening met je te delen. Dat is een plezierige eigenschap maar ook één die erg belangrijk is binnen kwaliteitstmanagement.

Lees volledige testimonial >

Pieter Jansen

Senior adviseur KPC groep

Gülay heeft bewezen over een groot organisatievermogen te beschikken, waar te maken wat ze beloofd maar vooral gezien de aard van de opdracht een enthousiaste gesprekspartner blijkt te zijn voor kinderen, ouders, leerkrachten, basisschooldirecteuren en medewerkers van de deelgemeente IJsselmonde.

Lees volledige testimonial >

Sarah Vermeulen

manager KDV Geliefd

Met Gülay werken is net een wake up call, ze duwt je de juiste richting op. Ze is iemand die geen onzin verkoopt, maar een manier van benaderen heeft wat fijn is!

Lees volledige testimonial >

Stephan Leewis

Teamlid Kinderkamp Rotterdam

Het was achteraf gezien wel goed geweest dat er met een frisse kijk naar het project werd gekeken.

Lees volledige testimonial >

Vigdis van der Giesen

Directeur, Stichting Disck Peuter & Co

Gülay heeft bijna drie jaar gewerkt bij Disck Peuter & Co in de functie van kwaliteitsmanager. Daarbij heb ik haar leren kennen als een ambitieuze, professionele, resultaatgerichte en gedreven collega. Ze werkt hard, is accuraat en neemt geen genoegen met half werk.

Lees volledige testimonial >